KORONAVIRUSAS – PIRKIMAS INTERNETU IR KAIP SAUGIAI ATSIIMTI SIUNTĄ?

KORONAVIRUSAS – PIRKIMAS INTERNETU IR KAIP SAUGIAI ATSIIMTI SIUNTĄ?

SAUGIAI >> SAUGIAU >> INTERNETU

ATIDARYKITE SIUNTĄ NAUDODAMIESI BOLF.LT PATARIMAIS!

Tikimės, kad koronavirusas išnyks taip greitai, kaip pasirodė, apversdamas mūsų gyvenimą aukštyn kojomis. Prieš pateikdami jums konkrečios informacijos paketą bei praktinius patarimus, kaip apsipirkti internetu ir atsiimti pakuotę iš kurjerio, tai …

KORONAVIRUSAS IR APSIPIRKIMAS

Kaip saugiai apsipirkti tokioje situacijoje kai koronavirusas yra platinamas lašeliniu būdu? Visų pirma, venkite viešų vietų, kuriose esamas artimas kontaktas. Tokioms vietoms žinoma priklauso parduotuvės.

...su visa Bolf.lt komanda linkime Jums:

sveikatos, linksmumo ir teigiamos energijos išgyventi šį sunkų laiką!

NEDUOKIME RIZIKAI JOKIŲ ŠANSŲ!

Palaikykime vienas kitą, sumažinkime riziką iki minimumo ir nugalėkime koronavirusą kartu naudodamiesi gerosios pirkimo praktikos rinkiniu!

1 PRINCIPAS

VENKITE VIEŠŲJŲ VIETŲ

Koronavirusas plinta oro lašeliniu būdu, todėl izoliacija yra geriausia apsauga nuo infekcijos!

2 PRINCIPAS

ATSISAKYKITE PIRKIMO PARDUOTUVĖSE

Žinoma, jeigu tai įmanoma. Laikykitės mažiausiai 1 m atstumu nuo kito asmens kasose ir tarp lentynų!

Daryti kasdieninių maisto ir pirmos reikmės produktų apsipirkimą internetubūtų labai sunku, tačiau pirkti drabužius online, tai atrodo visiškai kitaip!

3 PRINCIPAS

PIRKITE ONLINE

Gdy jest to tylko możliwe rób zakupy Online, ponieważ w ten sposób ograniczysz ryzyko zarażenia koronawirusem do minimum!

4 PRINCIPAS

ĮVEIKITE SUNKUMUS

Saugumas pirmiausiai, bet neleiskite, kad koronavirusas sutrukdytų Jums pirkti drabužius ar pasinaudoti patraukliomis akcijomis!

KORONAVIRUSAS AR PIRKIMAS ONLINE

Apsipirkimas internetu gali sumažinti galimą riziką užsikrėsti koronavirusu praktiškai iki nulio. Kaip tai įmanoma? Dėl dviejų priežasčių!

  1. Galima pašalinti kontaktą su kurjeriu.

  2. Gaunant pakuotę, užkrėtimo rizika gali būti nulinė.

Bet pradėkime nuo pradžių.

KAIP SAUGIAU PAIMTI SIUNTINĮ IŠ KURJERIO?

Klasikinis pirkinių pristatymo būdas yra pakuotės paėmimas iš kurjerio. Tačiau šis siuntinio paėimo būdas nėra optimalus dėl kelių svarbių priežasčių.

  • Dėl savo darbo specifikos kurjeris kiekvieną dieną susitinka su daugybe žmonių, todėl rizikuoja užsikrėsti koronavirusu.

  • Žinoma, kurjerių įmonės aiškiai apibrėžė siuntų pristatymo tvarką, kad sumažintų riziką (įskaitant vienkartines pirštines, rankų sanitariją prieš ir po kiekvieno pristatymo per kurjerį). Kas vis dėlto gali garantuoti, kad konkretus kurjeris laikysis nustatytų taisyklių.

  • Prisiminkite, kad …

    apsipirkti internetu ir pasiimti siuntinį iš kurjerio yra daug saugiau nei apsipirkti parduotuvėje. Koronaviruso užsikrėtimo rizika yra kelis šimtus kartų mažesnė – ypač jei laikysitės žemiau pateiktų patarimų!

KAIP PAIMTI SIUNTINĮ IŠ KURJERIO – 7 VERTINGI PATARIMAI

  1. Paimdami siuntinį laikykitės mažiausiai 1 m atstumo.

  2. Stenkitės neliesti kurjerio rankų.

  3. Pakuotę galite atsiimti su vienkartinėmis pirštinėmis, kad būtų saugiau ir pvz. pasirašyti terminale arba klientų sąraše.

  4. Jei įmanoma, atlikite mokėjimą internetu, kad sumažintumėte kontaktą su kurjeriu iki minimumo.

  5. Jei pasirinksite grynųjų pinigų pristatymo variantą, iš anksto paruoškite mokėjimo kortelę, kad išvengtumėte kontakto su pinigais ir apribotumėte kontakto laiką, pvz., Susijusį su pakeitimo išdavimu.

  6. Gavę pakuotę, bent 30 sekundžių plaukite rankas šiltu vandeniu ir muilu, o jei įmanoma, naudokite dezinfekavimo priemonę, turinčią daug alkoholio.

  7. Norėdami padidinti saugumą, prieš atidarydami pakuotę kelioms valandoms atidėkite ją į šoną. Tai galite padaryti ir naudodami vienkartines pirštines.


KORONAVIRUSAS AR PAŠTOMATAS

Saugiausias būdas atsiimti savo siuntinį!

Apsipirkimas internetu ir siuntinio paėmimas iš siuntų spintelės yra saugiausias būdas sumažinti koronaviruso užsikrėtimo riziką. Net kraštutiniais atvejais, jei siuntinys anksčiau buvo paliestas jį gabenančio asmens.

KAIP PAIMTI SIUNTINĮ IŠ PAŠTOMATO – 5 VERTINGI PATARIMAI

  1. Kai galite pasirinkti pristatymą per kurjerį ar į paštomatą, visada rinkitės pastarąjį variantą. Dėl to apribosite ryšį su kitais žmonėmis ir sumažinsite koronaviruso užsikrėtimo riziką.

  2. Pasirinkite momentą taip, kad niekas nebūtų prie jūsų siuntinio, išskyrus jus.

  3. Pagalvokite apie kitus ir kuo greičiau atsiimkite savo siuntą. Tokiu būdu daugiau žmonių galės pasinaudoti paštomatu.

  4. Siuntą iš paštomato verta pasiimti naudojant programėlę, kad neliestumėte valdymo skydelio.

  5. Jei įmanoma, siuntinį galite pasiimti vienkartinėmis pirštinėmis, vengdami sąlyčio su paštomatu.

GREITA SUVESTINĖ

Aplenkite koronavirusą pirkdami internetu!

Stenkitės apsipirkti internetu ir apsisaugokite nuo grėsmės, ribodami kontaktus su kitais žmonėmis ir laikydamiesi saugos taisyklių.

Mūsų internetinėje parduotuvėje su vyriškais drabužiais galite patogiai ir saugiai apsipirkti. Žinoma, galite pasirinkti siuntinio pristatymo būdą, tačiau mes rekomenduojame jį pasiimti iš paštomato!

Pasinaudodami šia proga, linkime sveikatos, geros dvasios ir kad koronavirusas išvengtų jūsų miesto, mikrorajono ir apylinkių.

Linkime jums visiems madingumo!

pixel