Vyriški polo marškinėliai

Produktų kiekis:66
Dydžiai
Spalvų
Gamintojas
pasiūlymas
Medžiaga
tinka
Produkto tipas
  • 1
  • nuo
  • 2

Vyriški polo marškinėliai yra itin populiarus aprangos akcentas, juos dėvėdami puikiai įsiliesite į klasišką, bet kartu ir šiuolaikinį mados ritmą. Solidi elegancija – baltos ar sodresnės spalvos marškinėliai, be papildomų detalių, tik su keliomis kukliomis sagutėmis apykaklei. Atkreipkite dėmesį, ar marškinėlių spalva sutampa su apykaklės – lygus dizainas yra klasikinis pasirinkimas, o išsiskirianti apykaklė suteikia žavų akcentą, į kurį verta atsižvelgti derinant įvaizdį. Jeigu pageidaujate akį traukiančio dizaino, rinkitės žaismingų spalvų marškinėlius, papuoštus raštais, logotipu, ženkleliu ar kišenėle priekinėje krūtinės dalyje. Taigi polo marškinėliai vyrams – patogus ir funkcionalus drabužis, kuris atskleidžia daugybę stiliaus variacijų.

Su kuo dėvėti vyriškus polo marškinėlius ir kaip juos puošti?

Vyriški polo marškinėliai išsiskiria tuo, kad jie itin paprastai derinamas drabužis, kartu pabrėžiantis vyro figūros linijas. Išties populiariausias išlieka sportinis laisvalaikio stilius su klasikiniais šortais. Solidesnį, bet kartu jaunatvišką įvaizdį sukuria polo marškinėliai dėvimi prie džinsų, „chino“ ar panašaus nuosaikaus kirpimo kelnių. Vis dėlto nors polo marškinėliai turi dailią apykaklę, jie nėra oficialios aplinkos aprangos kodo dalis, todėl nevertėtų jų vilkėti, tarkime, verslo susitikimuose. Nepaisant to šie marškinėliai Jums puikiai tiks daugeliu progų, nes tai neblėstančios mados akcentas.

Daugiau kategorijų:

Kaip mūsų parduotuvėje užsisakyti vyriškus polo marškinėlius?

Polo marškinėliai vyrams, moterims, vaikams, polo marškinėliai berniukams ir mergaitėms – internetinėje parduotuvėje Bolf.lt, kurioje kviečiame apžiūrėti, išsirinkti bei užsisakyti patikusią prekę itin paprasta. Pirmiausia, patariame prisijungti prie paskyros arba jeigu jos neturite, susikurti. Taip kitas apsipirkimas bus patogesnis. Jeigu norite užsisakyti vyriškus polo marškinėlius, vyriškų drabužių kategorijoje pasirinkite „Vyriški polo marškinėliai“. Čia galite rinktis prekės spalvą, rankovių tipą, taip pat nustatyti kainos limitą ir dydį. Jeigu nesate tikras, koks dydis jums tinka, prie kiekvienos prekės rasite dydžių lentelę su atitinkamais matmenimis. Toliau belieka spausti mygtuką „Įdėti į krepšelį“ ir pateikus reikiamą informaciją pasirinkti apmokėjimo bei pristatymo būdą. Jeigu norėtumėte prekę grąžinti, taikome 30 dienų grąžinimo garantiją. Iškilus klausimams, puslapio apačioje skiltyje „Pagalba“ rasite atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus.

pixel